SOYA!

Olen ihastunnut kuinka paljon nykyään saa soija tuotteita kaupoista, on kuivattua rouhetta, jauhoa, maitoa, maitovälipaloja ja monia muitakin tuotteita.
Päätän myös itse lisätä näitä tuotteita omaan ruokavalioon, koska soija on oikeasti todella hyvä tuote ja siinä on hyviä ravintoaineita.

Lisää soijapavusta voi lukea fi.wikipediasta.

Olen nyt aluksi ostannut vain soijarouhetta, jauhoa ja maitoa. Teen huomenna “lasagne” jossa en käytä ollenkaan pastaa, käytän siinä näitä ostamiani tuotteita, lisään reseptin kuvineen huomenna. Itseäni hieman jännittää lopputulos ja minun täytyy ihan miettiä kuinka saan aikaiseksi “lasagnen”. Löysin onneksi eilen hyvän ruokablogin jossa oli tehty “Zucchini Lasagna No Pasta?” joten lainaan hieman tätä reseptiä ja myös soyapetit reseptiä, missä on peruskastikkeessa käytetty soijajauhoja. Tuossa englantilaisessa reseptissä on käytetty runsaasti juustoja, joita koita välttää, vaikka ole SUURI juuston ystävä, ja onhan se nyt periaatteessa helppoa tehdä juustosta kokohomma, mutta minä haluan hieman haasteita. Sanon kyllä suoraan jos tästä tulee aivan kauheta :D mutta yleensä en ole tehnyt ruokaa joka maistuu pahalta. Jatketaan huomenna!

Kommentoi